Een logo is iets wat onmisbaar is als je een bedrijf start. Het is een beeldmerk die je in al je communicatie uitingen gaat gebruiken: op je social media kanalen, e-mail handtekening, visitekaartje en misschien op je bedrijfsauto of op je werkkleding. Het maakt een goede indruk en zorgt dat je onderscheidend bent van de rest en jou persoonlijkheid komt hier tot zijn recht. Kortom, je logo moet perfect zijn. 

Ben jij opzoek naar een logo? Hier help ik je graag mee verder.

Logo pakket

350,-

excl. BTW

3 conceptvoorstellen
primair logo
1 secundair logo
uniek beeldmerk
compacte branding guide

Hoe ga ik te werk:

  • Om te weten wie er aan de andere kant van het ontwerp zit spreken we (virtueel) af. Hieruit krijg ik een duidelijk beeld waar het bedrijf voor staat en wat jij/jullie willen. 
  • Na ons gesprek ga ik al jullie wensen uitwerken en starten met het ontwerp van jou/jullie logo. Ik zal 3 verschillende opzetjes maken.
  • Ik stuur de eerste opzet samen met een kleurenpallet via de mail naar jou/jullie toe.
  • Wanneer je het logo ontvangen hebt is het tijd om je mening te geven. Het kan zijn dat je in eenoogopslag verlieft bent op één van de gemaakte logo’s, of er moeten hier en daar wat aanpassingen gedaan worden. Er zitten er 4 correctierondes inbegrepen in de prijs. Voor elke extra ronde zal ik een vergoeding in rekening moeten brengen.
  • Wanneer het logo definitief klaar is zal ik het logo in verschillende bestanden (jpg, png, eps) met een compact brandingbook doorsturen zodat je vanuit hier verder kan met het doortrekken van je stijl in verschillende uitingen.

Maak je huisstijl compleet
Na de het maken van een logo van jouw merk zijn er meerdere mogelijkheden om de huisstijl helemaal compleet te maken. Huisstijl-items om ook aan te denken: visitekaartjes / briefpapier / template voor social media / flyer / promotiemateriaal / stickers / verpakkingsmaterialen / brochures Hiermee werk ik met een uurtarief en biedt ik hier verschillende pakketten voor aan.

Enthousiast geworden?

Stuur me dan een mailtje naar info@issivormgeving.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Een greep uit mijn portfolio

  • Logo Omike
  • Logo The Brow Professionals
  • Logo Nicolette fotografie
X
×

HI THERE, LET'S MEET!

×