Wat leuk! Jullie zijn geïnteresseerd in onze trouwkaarten en ontwerpen maar hoe nu verder?

Stappenplan trouwkaart op maat

Stap 1: Offerte aanvraag

Via het contactformulier, social media óf een email te sturen naar info@issivormgeving.nl kunnen jullie een vrijblijvende offerte aanvragen. 

Om de offerte duidelijk en zo passend mogelijk te maken ontvang ik graag alle informatie die jullie Om de offerte duidelijk en zo passend mogelijk te maken ontvang ik graag alle informatie die jullie hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inspiratiefoto’s van ontwerpen die jullie aanspreken, de afmeting van de kaart en het aantal benodigde kaarten.

Zodra ik alle informatie heb ontvangen ga ik aan de slag en ontvangen jullie binnen 2 werkdagen na jullie aanvraag een mailtje met de offerte. Hierop kunnen jullie weer reageren.

Stap 2: Let’s meet!

Jullie hebben de offerte goedgekeurd en we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Om te weten wie er aan de andere kant van het ontwerp zit en wat jullie wensen zijn, plan ik bij alle bruidsparen een inventarisatie gesprek in. We gaan samen om tafel, dit kan bij mij aan de keukentafel met een lekkere kop koffie/thee of via een videogesprek.

Stap 3: Ontwerpen

Na ons gesprek ga ik al jullie wensen uitwerken en starten met het ontwerp van jullie geboortekaartje. Het duurt ongeveer 1-2 weken voordat jullie het eerste ontwerp te zien krijgen. 

De eerste opzet zal ik via de mail als een PDF bestand naar jullie toesturen worden. Daarna volgen de correctierondes, er zitten er 4 inbegrepen in de prijs. Voor elke extra ronde zal ik een vergoeding in rekening moeten brengen.

Stap 4: Proefdruk

Zodra jullie ontwerp klaar is en jullie akkoord gegeven hebben bestel ik de proefdruk van jullie geboortekaartje. De drukkerij gaat voor jullie aan de slag en alles verwerken zoals ze dit bij de definitieve order ook doen. Jullie krijg de proefdruk echt in handen!

De levertijd van de proefdruk is ongeveer 3-4 werkdagen. De eerste proefdruk zit bij de prijs inbegrepen. Mochten jullie meerdere willen ontvangen kan dit tegen een kleine vergoeding.

Stap 5: Akkoord

Jullie hebben de proefdruk van het geboortekaartje ontvangen en alles is helemaal naar wens. Fijn! Willen jullie toch nog iets aanpassen is dat mogelijk, echter ontvangen jullie hier geen standaard nieuwe proefdruk meer van. 

Zodra ik akkoord heb ontvangen op de proefdruk/ het nieuwe ontwerp dan ontvangen jullie de factuur. Dat is het wachten tot de kleine geboren gaat worden!

Stap 6: Tijd om te versturen

De levertijd voor de kaarten is gemiddeld 3-4 werkdagen. Let op: voor kaarten met foliedruk is een langere productietijd van kracht en zullen de kaarten geleverd worden met 4 – 5 werkdagen. 

De trouwkaarten kunnen afgehaald worden in Apeldoorn of binnen een straal van 10 km kom ik ze persoonlijk afleveren. Wonen jullie hierbuiten komen de kaarten via PostNL met een track & tracé jullie kant op. 

Enthousiast geworden? Stuur mij een mail of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte!

X
×

HI THERE, LET'S MEET!

×