Maandabonnementen die bij jouw behoeften passen

Wil je consistent hoogwaardige grafische vormgeving, effectieve marketingondersteuning of naadloze evenementenorganisatie zonder gedoe? Kies uit onze flexibele maandabonnementen die zijn ontworpen om jouw specifieke behoeften aan te pakken.

Small
Abonnement

540,-

excl. BTW per maand

Perfect voor ondernemers met een specifiek project in gedachten. Met 2 uur per week, biedt dit abonnement voldoende ondersteuning voor jouw visuele behoeften.

Medium
Abonnement

1080,-

excl. BTW per maand

Heb je meer taken en projecten op stapel? Dit abonnement, met 4 uur per week, geeft je ruimte om meerdere aspecten van jouw branding en marketing aan te pakken.

Big
Abonnement

2160 ,-

excl. BTW per maand

Voor bedrijven die op zoek zijn naar uitgebreide ondersteuning en continuïteit in hun creatieve strategieën. Met 8 uur per week, biedt dit abonnement volledige ondersteuning voor al jouw ontwerp- en marketingbehoeften.

Flexibele opties voor iedereen

Strippenkaart optie – 10 Strippers voor 675,-

Geen behoefte aan een maandelijks abonnement? Met onze strippenkaart heb je de flexibiliteit om uren in te zetten wanneer jij dat wilt, en geniet je toch van voordelige tarieven.

Los Uurtarief – 67,50 per uur

Heb je af en toe ondersteuning nodig? Ons losse uurtarief biedt de vrijheid om ons in te schakelen voor specifieke projecten, zonder enige verplichting.

X
×

HI THERE, LET'S MEET!

×