Wat kan ik voor jou betekenen?

Grafisch vormgeving

Voor elk communicatiemiddel kun je terecht bij ISSI vormgeving. Flyers, brochures, stickers, belettering, kaarten en nog veel meer: ISSI vormgeving zorgt voor een persoonlijk en uniek ontwerp dat jou onderscheidt van de rest.

Voor elk communicatiemiddel kun je terecht bij ISSI vormgeving.

Logo & huisstijl

Een goed logo vormt de basis voor je complete huisstijl. Het is daarom belangrijk dat het ontwerp van je logo vertrouwen uitstraalt en dat het de identiteit van je bedrijf weerspiegelt. Vervolgens is het van belang dat het logo consequent wordt doorgevoerd in iedere uiting van jouw bedrijf. ISSI vormgeving denkt met een creatief brein mee: ik ontwikkel niet alleen een sterk en passend logo, maar vervolgens ook de gehele huisstijl van jouw bedrijf.

Social media

Social media zijn niet meer weg te denken uit de communicatiemix van de moderne ondernemer. Kanalen zoals Instagram, LinkedIn en Facebook bieden je een uitstekend platform om te laten zien waar jouw onderneming voor staat en om je producten of diensten onder de aandacht te brengen. ISSI vormgeving kijkt samen met jou hoe je deze kanalen optimaal kunt benutten en zorgt ervoor dat al je social media kanalen in jouw huisstijl worden vormgegeven. Zo zijn niet alleen je Instagram en Facebook goed op elkaar afgestemd maar bijvoorbeeld ook je Pinterest- en YouTube-kanalen.

Drukwerk

ISSI vormgeving ontwerpt niet alleen, zij kan je ook van A tot Z ontzorgen. Van het creëren van een concept tot het begeleiden van de productie van het ontwerp dat wij samen tot stand hebben gebracht. Dankzij haar jarenlange ervaring in de reclamebranche beschikt ISSI vormgeving over een uitgebreid netwerk aan professionals. Ook werkt zij nauw samen met verschillende leveranciers die goede kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Zo ben jij als klant altijd verzekerd van een perfecte levering van jouw product tegen de scherpste prijzen.

Kaart op maat

Ieder persoon is uniek. Iris maakt dan ook graag op maat gemaakte ontwerpen. Ben je op zoek naar een persoonlijk ontwerp voor jouw unieke trouwkaart, geboortekaartje of uitnodiging? Dan maakt ISSI vormgeving jouw ontwerp helemaal op maat. ISSI heeft oog voor detail en stopt pas als jij tevreden bent. Zodat jij met trots jouw kaart op maat met de wereld kunt delen!

Ben je op zoek naar een persoonlijk ontwerp voor jouw unieke trouwkaart, geboortekaartje of uitnodiging? Dan maakt ISSI vormgeving jouw ontwerp helemaal op maat.

Freelance

Ben je op zoek naar een freelance grafisch vormgever voor een tijdelijke klus of juist als vaste ondersteuning? ISSI vormgeving staat voor je klaar. ISSI vormgeving ontwerpt uiteenlopende communicatiemiddelen voor verschillende opdrachtgevers. Vraag naar de mogelijkheden, ISSI kijkt graag wat ze voor je kan betekenen!

X
×

HI THERE, LET'S MEET!

×