Ik ben Iris Huigsloot – Huigen, grafisch vormgever en het gezicht achter ISSI! Vanuit mijn huis in Apeldoorn, waar ik woon met mijn man en zoontje, werk ik aan de mooiste ontwerpen voor de leukste klanten. 

Vormgeving is echt mijn passie en ik vind het elke keer opnieuw een heerlijke uitdaging om een idee of schets te vertalen naar een goed ontwerp. Ik werk voor zowel particulieren als bedrijven: met meer dan tien jaar ervaring in de reclamewereld heb ik ruime ervaring opgedaan met alle soorten ontwerpen. Je kunt het dus zo gek niet verzinnen of je kunt ervoor bij mij terecht!

Dus ben je op zoek naar een uitnodiging of kaart? Een ontwerp voor een t-shirt, tas, of babyromper? Een flyer, poster of zelfs een compleet magazine? Vertel mij wat je nodig hebt en ik ga voor je aan de slag. 

Jouw eigen inbreng staat bij ISSI centraal. Want wat is er nou leuker dan een persoonlijke kaart voor de geboorte van jullie kindje, jullie bruiloft of een jubileum? Voordat ik aan de slag ga bespreken we uitgebreid jullie wensen en zo komen we samen tot een passend ontwerp.

Naast ontwerpen op maat biedt ISSI vormgeving ook verschillende fabrics, posters en tal van leuke stationery producten en woonaccessoires met eigen design aan in haar webshop. Kijk dus rustig even rond. En zoek je nou iets wat er nog niet is? De kans is groot dat ik het alsnog voor je kan maken!

ISSI maakt van elke bestelling en elke opdracht een feestje!

Spreek ik je snel?

Iris 

X
×

HI THERE, LET'S MEET!

×