Let’s make brand magic!

Een mooi merkdesign is wat je onderscheidt en uniek maakt. Een goed branding design is heel belangrijk voor je bedrijf. Het maakt een goede indruk en zorgt dat je onderscheidend bent van de rest. Jouw persoonlijkheid komt hier tot z’n recht. Je wilt opvallen tussen de rest, op een manier die bij jou past.

Het is tijd om een branding te creëren die perfect is voor jouw bedrijf. Een branding die de juiste emotie oproept, de juiste klanten aantrekt, en jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Branding pakket

550,-

excl. BTW en drukkerij kosten

3 conceptvoorstellen
primair logo
1 / 2 secundaire logo’s
uniek beeldmerk
eigen kleurenpalet en kleurcodes
typografie selectie
ontwerp visitekaartje
uitgebreide branding guide

Je kan een goede dienst of product aanbieden, maar zonder goede branding zal je niet het volledige uit je bedrijf halen.

Hoe ga ik te werk:

  • Om te weten wie er aan de andere kant van het ontwerp zit spreken we (virtueel) af. Hieruit krijg ik een duidelijk beeld waar het bedrijf voor staat en wat jij/jullie willen. 
  • Na ons gesprek ga ik al jullie wensen uitwerken en starten met het ontwerp van jou/jullie logo. Ik zal 3 verschillende opzetjes maken.
  • Ik stuur de eerste opzet samen met een kleurenpallet via de mail naar jou/jullie toe.
  • Wanneer je het logo ontvangen hebt is het tijd om je mening te geven. Het kan zijn dat je in eenoogopslag verlieft bent op één van de gemaakte logo’s, of er moeten hier en daar wat aanpassingen gedaan worden. Er zitten er 4 correctierondes inbegrepen in de prijs. Voor elke extra ronde zal ik een vergoeding in rekening moeten brengen.
  • Wanneer het logo definitief klaar is zal ik verder gaan met het ontwerp van het visitekaartje en de branding guide.
  • Wanneer alles definitief klaar is zal ik het logo in verschillende bestanden (jpg, png, eps) met een uitgebreide brandingbook doorsturen zodat je vanuit hier verder kan met het doortrekken van je stijl in verschillende uitingen.

Maak je huisstijl compleet
Na de (re)branding van jouw merk zijn er meerdere mogelijkheden om de huisstijl helemaal compleet te maken. Huisstijl-items om ook aan te denken: briefpapier / template voor social media / flyer / promotiemateriaal / stickers / verpakkingsmaterialen / brochures Hiermee werk ik met een uurtarief en biedt ik hier verschillende pakketten voor aan.

Enthousiast geworden?

Stuur me dan een mailtje naar info@issivormgeving.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

X
×

HI THERE, LET'S MEET!

×